NT2 – Nederlands voor Anderstaligen

NT2 – Nederlands voor Anderstaligen

Dutch for foreigners

Ben je in Nederland om te studeren of te werken en wil je de taal daarom goed leren? Dan past de cursus Nederlands NT2 helemaal bij jou. Deze cursus leidt op voor het staatsexamen en is overeenkomstig het ERK (Europees Referentiekader). De taalcursus is geschikt voor de absolute beginners en zij die de basis van de Nederlandse taal al beheersen en deze willen verbeteren. Tijdens de cursus NT2 werk je onder leiding van een docent uit het boek Nederlands in Gang, Nederlands in Actie of Nederlands op Niveau. Deze boeken hebben ook de mogelijkheid om uitgebreid online te oefenen met je eigen account.

Wil jij Nederlands leren of verbeteren? Vraag dan een om een intake, waarmee je niveau bepaald kan worden. NT2 is een intensieve cursus. Je krijgt acht wekelijkse lessen van anderhalf uur. Doordat er in kleine groepen gewerkt wordt, zul je al snel vooruitgang boeken. Wel moet je rekenen op zeker 5 tot 6 uur aan zelfstudie per week. De cursus is bedoeld voor midden- en hoogopgeleiden.

Het examen dient zelf aangevraagd te worden. Voor meer informatie klik hier.

Cursusgeld: € 395.
LesmateriaalNederlands in Gang, in Actie of op Niveau van Coutinho € 49. Geschikt voor de niveaus A0-A1 tot en met B2. Dit lesmateriaal dien je zelf aan te schaffen.
Dag en tijd: De lessen worden in onderling overleg gegeven.

Schrijf je in