Zakelijk Nederlands

Zakelijk Nederlands

Vind je het ook zo lastig zakelijke brieven of e-mails te schrijven? Wil je nu ook wel eens alles weten over spelling en stijl? Dan ben je bij Spierings aan het goede adres.

In de cursus zakelijk Nederlands komen alle vormen van schriftelijke communicatie aan bod: brieven, e-mails, offertes, rapporten, notulen, nieuwsberichten etc. Natuurlijk wordt er heel veel aandacht besteed aan spelling, grammatica en stijl en het zetten van de juiste toon. Na het volgen van deze cursus ben je in staat om geheel zelfstandig de schriftelijke communicatie voor jouw bedrijf of instelling te verzorgen.

Het lesmateriaal wordt op jouw wensen afgestemd.

Spelling (2015)

Een speciale, korte cursus om je op de hoogte te brengen van alle spellingveranderingen die in 2015 zijn geactualiseerd. Helder en overzichtelijk krijgt u inzicht en vaardigheid in het toepassen van deze regels.

Opfriscursus Nederlands

Velen hebben moeite met het correct spellen van de Nederlandse taal, waarbij vooral het vervoegen van werkwoorden e.d. als lastig wordt ervaren. Toch kan dit met enkele lessen worden bijgespijkerd. Als je beter kunt spellen, komt ook het plezier in lezen en schrijven weer terug.

Schrijf je in